Telefoon 0344 200 106  |  info@glasnettiel.nl  |  Contact

 

Van, voor en door ondernemers 

NIDX nieuwe belichtingspartner

De belichting van het open glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel gaat over van Vodafone naar NDIX. De open operator uit Enschede gaat het netwerk voorzien van nieuwe switchapparatuur en bij alle

IMG_5841klanten nieuwe apparatuur plaatsen. Hierdoor voldoet het netwerk weer aan de nieuwste standaarden, is het netwerk flexibeler en zijn ook hogere snelheden tot 1Gbit/s standaard beschikbaar gekomen. De migratie wordt zorgvuldig ingepland en onze klanten zullen in hun eigen tempo kunnen overstappen. Waar mogelijk zal NDIX eerst de nieuwe verbinding opbouwen en pas daarna de oude verbinding deactiveren om zo voor een vlekkeloze overgang te zorgen. De migratie word in september 2017 afgerond.