Telefoon 0344 200 106  |  info@glasnettiel.nl  |  Contact

 

Van, voor en door ondernemers 

Over ons

Glasnet Tiel

Glasnet Tiel is in 2009 opgestart door de Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT) en in 2011 uitgebreid door een samenwerking met Coöperatie Medel. In 2012 is een geheel open eigen glasvezelnetwerk gerealiseerd op de terreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel.

Het netwerk is voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen toegankelijk zijn. Mede daarom is het eigendom, exploitatie en het beheer ondergebracht in Glasnet Tiel B.V. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Met dit moderne en ultrasnelle netwerk kunt u bijvoorbeeld profiteren van voordelig internet en bellen. Door de hoge standaard bandbreedte en ongekende snelheden maakt glasvezel bovendien veel meer nieuwe diensten mogelijk.
Kijk voor meer informatie over diensten of over leveranciers.

Voor en door ondernemers

Het Glasnet Tiel glasvezelnetwerk is een initiatief van Ondernemers Coöperatie Tiel U.A. Het netwerk is en blijft eigendom van de lokale ondernemers en kent geen winstoogmerk. We gaan met NDIX een langdurige samenwerkingen aan. Dit levert de aangesloten ondernemers nu en in de toekomst vele voordelen en 100% keuzevrijheid op.

Glasnet Tiel B.V.

Postbus 6152
4000 HD Tiel

Telefoon 0344 200 106
E-mail: info@glasnettiel.nl