Telefoon 0344 200 106  |  info@glasnettiel.nl  |  Contact

 

Van, voor en door ondernemers 

Samenwerking Glasnet Tiel en NDIX

Samenwerking Glasnet Tiel en NDIX – Nederlands-Duitse Internet Exchange
NDIX is inmiddels flink gevorderd met het migratieproces. Eind augustus waren alle klanten van Glasnet Tiel voorzien van een nieuw modem. Dat is dus ruim voor 1 oktober, de datum waarop de werkzaamheden van Vodafone, de huidige belichter van het netwerk, stoppen. Het glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel wordt vanaf 1 oktober belicht door NDIX. Heb je vragen over de migratie of andere vragen over het glasvezelnetwerk, neem dan contact op met Elly Schipper van Glasnet Tiel.
NDIX beheert een open digitale marktplaats, waar de levering van ICT-diensten gescheiden is van de glasvezelinfrastructuur. Dit betekent dat je via NDIX gebruik kunt maken van alle aanbieders die staan vermeld op de digitale marktplaats. Je kunt diensten afnemen van een of meerdere aanbieders tegelijkertijd. Doordat je vanaf nu standaard een 1Gbps verbinding hebt, is er voldoende ruimte op de verbinding om meerdere diensten te activeren.

1Gbps glasvezelverbinding voor slechts € 99 per maand
Dankzij de samenwerking van Glasnet Tiel en NDIX, ontstaat er voor de klanten van Glasnet Tiel veel voordeel. Per 1 januari 2018 levert Glasnet Tiel namelijk een 1Gbps glasvezelverbinding voor slechts € 99 per maand. De huidige abonnementsprijzen dalen hierdoor met tussen de € 35 tot € 500 per maand, afhankelijk van de gekozen bandbreedte. De nieuwe tariefstelling wordt vanaf januari 2018 automatisch door Glasnet Tiel doorberekend.